Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vandring mot våren.


Bakom min rygg


Molnen rör sig
över den första vårsolen
och jag känner säsongen
flytta in bakom min rygg
som en vänlig skugga.
Du får mig alltid
att känna mig så medveten.
Jag kan bara sjunga tenor
till alla dina skyhöga toner.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-08 00:38



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Levande årstid, med sköna positioner..!
2022-02-12

  Lottie Ålhed VIP
Säsongens förflyttning lik en vänlig skugga Vackert !
2022-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen