Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30 procent av Sveriges nämndemän är 70 år eller äldre och ingår alltså i en riskgrupp. Frågan om dessa personer bör vistas ute i samhället eller sitta inne.Örja är en ort som ligger lite öster om Landskrona.


Dålig & straffbar - limerick

 

 

Det rättsväsende som vi har fått här i Örja

sa en nämndeman. Det kan liknas vid en sörja

Våra dommare, de är blödiga

O vittnena... överflödiga

Varför nämnde man inte det här när jag börja




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-08 07:07



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jakarta och Örjan, man vet inte hur hela bunten ska besörja?
Alla bor på en explosiv mark, jorden är som en ivrig Shark.

2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP