Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saxat ur nyhetsflödet

Tidig är morgonen under äppelträdens kronor,
blåvitrutiga, nystrukna dukar pryder borden
och ”frankrikehettan” breder ut sig över Sverige.
Gästerna njuter lättklädda den iskalla juicen,

soft skvalmusik flödar lågmält ut från någonstans,
jag mumsar i mig äggröra, bacon, ost och kaffe.
Tidningens chefsskribent spår att ”Många ska dö idag!”
Den livsfarliga sommaren är över oss igen …

Juli 2019 i trädgården Pensionat Granparken, Norrtälje




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-08 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP