Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min plan var att spela in en kort musiksnutt till varje avsnitt, men det får vänta av tekniska skäl - min Chromebook har brutit samman och mobilen hanterar inte mp3. Få se hur det går, om jag kan köpa någon ny enhet.


Karusellen, avsnitt C

 

Cilla: Coolt att vara igång med cirkelstygnen igen! Cirkelkaffet doftar ljuvligt!

Dora: Cirklar vidare, damer! Damasten dammad, drällduken duger definitivt!

Emma: Cirkus igen! Enas, envisa systrar, enighet ger styrka! Erfarenheten växer med åren!

Ada: Cirka en och en halv timme kvar av cirkel-tiden. Anar oro i mossen. Antar att vår narr är i antågande?

Beda: Cynisk vill jag inte bli. Ber er bara att bära varandras bördor.




Fri vers av Nanna X
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-08 18:11



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Dynamik i replikerna - mycket. Och hej, vad det allittereras!
2022-02-13

  KattenKin VIP
Det cirklar kring C och jag hör kvinnor i din coola text. Lite ABC i kvinnoliv/kvinnokraft på nåt vis.
2022-02-10

  TrollTörnTrappan VIP
Mer koncist och Cirkelmässigt än såhär kan det knappast bli ;-)

Ett koncentrat av det outsinliga mönstret hos många föregående träffar - sånärsompå att Beda ej ber om koncentration här..

Kom på jag börjar undra vad tanterna heter i efternamn - om var o en följer sin bokstav lika troget där.. ..om du ens vet det själv??
2022-02-09

  Chan VIP
Pendlar vem jag är mest förtjust i av damerna, just nu lutar det åt Cilla.
2022-02-09

  Maria Sundelin VIP
Deras tjatter får mig att le
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X