Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista delen av dig

vill inte prata
om sorgen

vill vara själv med den
jag kan skriva om den

och göra den sällskap
under stjärnorna
och i minnena

delar inte
grunden till
alla moders sår

det är aldrig
samma sak
när någon
inte förstår
och ingen
förstår

är det konstigt
att jag inte
vill låta den gå?

håller den
tryggt i förvar

sen du försvann

är den allt
som finns kvar




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-08 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS