Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålhårt

 


Med den ljuvliga vilandes
i famnen


Sittande på ett isblock
Mot sommaren


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-09 02:06



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härligt! Det mjuka och det hårda. Får en bild i mitt inre!
2022-02-09

  till E
Varm och mjuk. Olikt ett isberg. Gillar!
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP