Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Det bästa är nog

Långsamt omstöpt, hyvlat bort mitt,
fram till din avsikt nådde jag igår
Nu är den allt jag blivit kvar
Mitt i vår mittersta mitt




Fri vers av Horace
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-17 06:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Int bar göteborgare bebor Göteborg'. (Ibland säger en människa (i Kramfors) så mycket gott att höra)
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace