Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


snö, snö, snö


Tar dig ut på balkongen

med allt snö,

all kyla -

med stjärnhimmel

under natten -

med sol till dagen ---

och allt detta från min balkong ---- 

 

i sällskap med 

gäddan från vår sjö

 

och det kära minnet
av en goder fisk

Tack för sällskap!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-02-09 09:04



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En goder fisk, inte dumt alls!
2022-02-10

  Kungskobran VIP
Gäddan Gösta lurar i vassen…..
2022-02-09

  Eva Langrath VIP
Fin vinter text och bild.
2022-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Att tillaga en nyfångad gädda blir en kulinarisk måltid.
2022-02-09

    Lena Staaf VIP
Fin vinterbild! Gäddan ser avslappnad ut.
2022-02-09

    Sefarge VIP
Gäddan kommer,gäddan går
Mirsch Marsch filibom bom
bom,bom. Undrar till sist
Vem den äta får?
;)
2022-02-09

  Maria Sundelin VIP
De lurar i vassen
Kramar
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP