Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, vad ska man säga, kärleken lever sitt eget liv.


Jag lämnar dig nu

Han sa;
du är underbar
du har alltid varit underbar
och du kommer alltid
att vara underbar

Tystnad

Hon sa; 
Jag vill inte lämna dig
men jag lämnar dig nu
och det kommer för alltid
att göra ont

 

 




Fri vers av Ordsus
Läst 216 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-02-09 09:47



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Alla sår gör ont. Vissa läker snyggt, andra blir till ärr medan ytterligare andra varar så att säga utan att läka riktigt.

kallbrand, i det läget klipper man av, kapar, syr ihop och står ut.
2022-02-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
här händer det saker
ibland måste det så

verkligheten vinner
2022-02-15

  Anya VIP
Mycket innehåll på få rader. Effektfullt med upprepningarna.
2022-02-11

  Peter G VIP
En kort text men med stor dramatik; denna komprimering av texten ger upphov till många frågor och jag blir nyfiken på vad som hänt före, vad som händer i tystnaden och sedan efter.

En annan tanke är att det är bara en tanke hos textjaget som hon testar och försöker föreställa sig ett scenario.

Men det som jag framförallt fastnar på är varför textjaget lämnar honom trots att hon inte vill, vad är det för krafter som ligger bakom?

För mig framstår det som självdestruktivt men det finns så klart en förklaring någonstans före första versen.

Kärleken är det starkaste bandet mellan människor men också det svagaste.

Spännande text som ger många tankar!
2022-02-09

    ej medlem längre
oj, ändrad avatar
från senare år?

på något sätt
har du blivit
ännu vackrare

dessa leende ögon
gjorda av
renaste kattguld

vackrare än lo
vackrare än birma
vackrare än svart panter
vackrare än sibirisk tiger

jag tror jag blev kär i dig (igen)
2022-02-09

    Björka
...så är det
2022-02-09

  Sparvögat VIP
Smärtsamma ord som vilar i ömhet…
Att lämna fast det inre vill följa…
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus