Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vinden vänder

Det är som när luften landar efter ett gapskratt.

Luften som dallrar och hotar med att dra igång ett skrattanfall till. Sådär så att det nästan är plågsamt härligt.

Eller det är så jag inbillar mig att det är.

När vinden vänder. 




Övriga genrer av Pauline Pousár
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-09 17:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En som spottar i motvind, vill nog just det, att vinden skall vända.
2022-09-27

  Monika A Mirsch VIP
Inspirerande kombination av gapskratt när vinden vänder - gillar - tack!
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár