Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptaget


Det var bara
en dröm Maria
vilken slutade i en
mardröm
Högspänningen eskalerar
När man passerat
dödrikets gräns
överraskar kärleken
Tiden hinner ikapp
livet
Den rationella kärleken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-02-09 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP