Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och regnet ska döva dina skuggor

_____________________

och regnet ska döva dina skuggor

kasta regnbågar genom livet

och vi ska inte mer finnas i samma länk

och det sår som ristats i vår tid

finns alltid kvar

i en tid som inte längre är du och jag

och dina tomma blickar

och dina hårda ord

är det enda som finns kvar att bemöta

och jag bidar min tid i en total meningslöshet

medan hjärtat samlar kraft att fortsätta framåt

och jag väntar på mer regn




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-09 19:10



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Träffande
2022-02-10

  ULJO
Berörande skrivet.

Jag fastnade för meningen

"och jag väntar på mer regn"
2022-02-10

  Honungsgrävling
Sorgsen, arg och uppgiven men så vackert beskrivet, så känsligt. Väldigt vackert.
2022-02-10

  Peter G VIP
Det vilar en stor vrede i texten, en svart skugga som breder ut sig genom läsningen och jag hoppas ju att det ska komma in lite ljus någonstans, men det är inte direkt något ljus som vankas, däremot verkar regnet ha en renande effekt, mycket mod och kraft krävs det för att komma framåt!

En väldigt stark text som berör mycket!


2022-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Det krävs tid, kraft och tålamod för att kunna fortsätta framåt.
Hoppas för din skull att det börjar ösregna.
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP