Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klonbaronen

 

Min klon träffade sin klon idag

och tänkte vilken tur

att dumskallen inte är jag

 

Som klok klon blev klonen klonbaron

jobbar arslet av sig

för att få ut hela arsenalen i vår region

 

Den korkade klonen i krigszonen

hela klanen

kusiner utan vitaminer

kamrater

alla stater

älskar intravenösa överraskningar

testperson, folkopinion

frågar sig om det ingår påtår

förbinder sig att prenumerera

på genmanipulerande kinder ägg

skuld- och skambelägg

de som ifrågasätter

planen

klanen

klonen

tronen

vår vaccination

nya religion

 

De tjafsade om en spruta

klonbaronen i regionen

som religionen kunnat muta

vägrade pruta

 

Vem vill betala priset att falla i bitar

sprutan kostar skjortan

skräddarsydd kupp

livlös och livegen lyser upp

arg och Illgrön som en tomat

det nya normala

korsad med spenat

adrenalin, droppar av spikprotein

längtar att bli lugn och fin

plockar upp några nitar

som lossnat där det rostat

utan försvar, som inget har

kallsvettas och kritar

jävligt knäppt

med monopol och hemligt recept!




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-10 01:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här får det mesta plats; och när ljuset faller ur en något annorlunda vinkel förändras bilden av det som lanseras som den enda vägen. Det är som att leva i olustiga huset, där fakta är bra när det passar ens agenda.

Nyligen stoppade Läkemedelsverket en stor svensk vaccinstudie (1.7 milj. personer); en stor del av motiveringen var att den kunde underminera förtroendet för myndigheterna samt minska vaccinationsviljan på sikt, dessutom kunde den skada vissa företag.
2022-02-10

  Ulf Carlsson VIP
Intranervös ordinjektion! Det sticker till både här och där av textens ilskna bålgeting.
Poesi kan användas till att gissla vad som helst. Om det görs kreativt och med ord- och språkglädje, som här, kan det kännas rättvist även för den som är oskyldig och inte delar själva budskapet.

2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP