Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny morgon

Solen strålar över ett Sverige som är mitt. Utanför mot lekplatsen hörs barn skrattandes. Bör de inte känna någon slags ny känsla i kroppen? Jag har mött de äldre, och de ler mot varann, och de ler mot mig.
”Är det där en poet?”, tänker de kanske.
”Visst är det det”, tänker jag tillbaka.




Fri vers (Prosapoesi) av Emil Ågren
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-10 10:40



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Helt klart är det en poet!
2022-02-22

  Monica Lindgren
En sorts kraft och livsglädje i texten.
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren