Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker du är så vacker




Tyst
säg ingenting
du håller på att vakna

Jag lyfter upp dig ur sömnen
din mjuka nakenhet
bär min styrka

Vi ses väl aldrig så där på riktigt
men din tystnad räcker långt
jag blir känslig på nytt

Hoppas vackra du får den du vill ha
jag hänger med vid dina hälar
kysser dina fotsteg




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-10 17:43



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så väldigt vackert skrivet :)
2022-02-14

  Ulf Carlsson VIP
"Jag ger dig min morron, jag ger dig min dag"... (Fred Åkerström)
2022-02-14

  Ordsus
Så vackert!
2022-02-11

    Lena Staaf VIP
Väldigt ömsint och vackert!
2022-02-10

  KattenKin VIP
Wow så vackert!
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP