Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasm

På knä du kysser mina fötter
Vandrar upp längst mina ben
Läppar varma av lust
Giriga efter mer
Når du mina lår
Jag ryser när du är nära
Stönar ut när du lapar min nektar

Hör min sång




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-11 00:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
smakligt värre!
2022-02-12

  alicja lappalainen VIP
mindre är mer
2022-02-11

    Emil Ågren
Skapar en tydlig miljö. Lite för vulgär för min smak.
2022-02-11

    Björka
Härligt…
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin