Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ers Majestät Djupaste Natt

säger att jag inte
borde ta lyckan
för givet
ändå

i biblioteket
står böcker
om slutet
och den
tragiska
existensen

om sakers ändlighet
och den
slutgiltiga dekadensen

i den sista analysen
är livet grymt
så står det
skrivet

så bugar jag mig
djupast inför
mörkret
inför tvivlet

storslagna palats
men på dess tron
sitter ers majestät
djupaste natt




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-11 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS