Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äggen i en dikt om flammor

Kom tillbaka till musiken där den du snart ska vara pupillvidgas
seende i flamman på ditt dopljus var du lade munstycket
ett möjligen tillfälligt avbrott i serien av misslyckanden
hemligheterna på väggen dansar suddiga i bakgrundsbruset
sköldpaddans uppfinning tar emot vokaler
delar man på ett hav för att tävla i säckhoppning



där ser man | Sockerkranier på mörka tårtor
till minne av döda författare




Fri vers (Modernistisk dikt) av räddare/antenner
Läst 127 gånger
Publicerad 2022-02-11 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner