Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikkänsla

En ruta vevas ned.
“Vill ni ha skjuts?”.

Vi tackar nej.
Den vita skåpbilen åker vidare.




Fri vers av Chapion
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-02-11 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chapion