Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg

Mycket att bestyra således

Det skall kammas lugg och inhandlas chokladpraliner och liknande

Röda blommor med fina kort skall heller inte fallera

Men frågan kvarstår...om man dricker på denna dag...blir man kärleksfull då?




Fri vers av Björka
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-11 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka