Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utrymningsplanerna är hemliga


hus för att sälja böcker

har en helt ny tyngd i hur man tar sig fram
klistermärken om kabelbrott på skrivbordet
skriva om oss på väg in i ett köpcentrum
har man väntat på ett bra tag ljuset har väl inte riktigt
samma smutsiga färger längre


hur det ska tolkas
Släcka i köket
vallokalen är en skolmatsal

räknar sällan riskorn Brottstycken
ur bröllopssamtalen på radion


___________
___________

där drömmar är gjorda av
blyertsteckningar, andra konstnärers skisser: Vintermusik
av arga barn Marimba och falsksång. Helvetets kör
sjunger om förlusten av sammanhang Smärtan
i testiklarna Arbetstiteln var ”en lång dikt om saknad”
men det ska väl komma att ändras Mörkläggningspapper
på glasdörren

___________
___________

blodets musik är ängeln i tumlaren Rosor i luftskeppet
dansande drottning




Fri vers (Fri form) av räddare/antenner
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-02-11 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner