Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid



Den magiska kraften
håller mig i ett järngrepp
Underminerar mitt balansinne
och gör mig 20 år äldre
Jag är hänvisad till sängen
större delen av dygnet
förutom mina promenader
om vädret tillåter
Allt är ett sorgligt exempel
på åldrandets kaos
Dessa organiska kontakter
är som rörelser
i det undermedvetna
Den kritiserade drömmen
består  av tro, hopp och kärlek
vilket mina katter delar
med mig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-11 15:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Belysande skrivelse
Om kroppens skröplighet
Men ändock själens styrka?
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP