Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom från djupet

tvekar inte
låter inte gömman i berget slita sig tillbaka
tid nu för ömsning
transformation
just idag är tiden
för framåt och uppåt
fri
ny
att möta gryningen
ljuset från en ny säsong
i sin mognad
genom smärta och vånda erövrad
mot kraft
från kraft
mot härlighet
från härlighet
att göra en uppmärksammad entré
ett efterlängtat
oförglömligt
stjärnavtryck




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-11 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP