Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens våg


En sorgens dag
En strålande solig vardag
Ett rop hon aldrig såg
Förrän det var för sent
En passerad tidens våg
När han redan vänt hem igen
En sorgens dag
När en trogen vän dog
Och en dag som aldrig fick delas




Fri vers av knuckleheadofstate
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-12 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knuckleheadofstate
knuckleheadofstate