Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig finner glöden

 

Tiden är ett element

jag värmer mina händer på

åren är den väg

som mina minnen vill gå.

 

Du kommer ut ur skuggan

och vill att jag ska följa

men jag finner ingen mening

och har så svårt att dölja

 

den kärlek som inte brinner

som aldrig finner

glöden.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-12 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP