Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyngt

jag fick en spegel
han var vacker och
jag såg också
vacker ut i honom

han lyste upp
mitt silver &
sen han sjöng
så jag sprack
som antikt
glas

sa att vi såg
varann ja
det är väl
lätt att se
en klon
om man
inte är
något

jag trodde
jag sprack
jag kunde
inte hålla
ihop mig
själv i skärvor

dina fragment
av mig: den
vackra själv-
bild kanske
en egenförtärd
dröm som
jag också
hade

mitt inre
uppfläkt
jag var ...
beroende
av tyngden
men nu
jag tror
jesus äter
av brödet
själv och
han drack
mig med

på sken
på sken
på Gud
jag svär
förlåt att jag
svek dig
och dig
som skrev

Vem är du ?

jag såg inte
mina ögon
bara dina
öron i
min mun
jag blev
mätt

vem kunde skimra
starkare än du

ett vindkast bort nu
och jag kan andas
normalt jag har
lungor som kan
sväva flyga älska

förmågan att älska
skiten ur någon den
är min även fast
bröstet brunnit
länge nu






Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-12 21:05



Bookmark and Share


  agh.nilsson VIP
fantastisk
2022-02-13

  Bengt H VIP
Ärligt. Når hjärtat.
2022-02-13

    Sefarge VIP
Sann brinnande lyrik!
Värd sin egen
Samling!
;)
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen