Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Gammal The Flamingos låt.Heter Också jag Är Helt Betuttad I Dig.


DOO-BOP-SHU-BOP

Går på tunet och saknar ditt skratt,
längtandet gör mig alldeles matt.

Doo-bop-shu-bop,
doo-bop-sh-bop.
Doo-bop-shu-bop,
doo-bop-shu-bop.

Vart är du idag?
Helt förvirrad, det är jag.
Jag är helt betuttad i dig.
Så säg...

Kanske ser du månen?
men det gör inte jag: Fånen.
För jag är helt betuttad i dig.

Du, Millegarnes rödaste ros
Jag, Ronnebys blåaste blues

Vad ska jag göra i min ensamhet?
ser ingen som kan svara eller vet.
För här uppå mitt tun just nu.
finns i min tanke bara du.

Doo-bop-shu-bop,
doo-bop-shu-bop.
Doo-bop-shu-bop,
doo-bop-shu-bop.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-12 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar