Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite

Tider har passerat
människor
och år

Samma historier
Så lite vi har lärt och
Så lite vi förstår

Våndan i dånet
Tystnad, sen panik
En undran varför
Vad vi gör
Vår broder är oss lik

En flykt genom tanke
Ett hopp om ljus och frid
Önskan om ett slut och en annan tid

Fåglarna drillar
Om liv i kärlekssång
Bara för dem
som vaknar än en gång

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-13 00:08



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Det märkliga med dina texter i min läsning är att de bygger ett "universa", på något sätt kopieras ett levande subjekt igen och igen i ett teaterstycke.
Träder fram på scen igen och igen. Jag tänker att teaterstycket skrivs under tiden som det framförs. Ja, så ...
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP