Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Ja

Det är ju inte solklart
Det som känns under huden

Det ligger som bensindränkta vattenpölar
I psykedeliska mönster

Svåra att tyda

Det kliar i tankarna
Som en irriterande reaktion

På det som ligger dolt
Det som inte längre finns

Och de frågor
Som aldrig kommer få svar

Tystnaden

Är oljebaserad

Hal

Men doftar

Ännu av

Känslor

Kluvna

Lämnar en ångest

Som blir till ett moln av

Vanmakt

Där jag inte längre syns









Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-13 07:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Där jag inte längre syns"

jo. jag vet hur det är. har levt stora delar av mitt liv så. först i skolan, all mobbing. som om man inte fanns. förutom för att krossas.

på nätet igen, ingen som kommenterade min konst, eller svarade tillbaka på mig. genom åren, förut - har jag högst haft en enda vän. stor tid emellan dock - ingen alls. skapade så mycket. och ingen brydde sig.

så jag vet. du är inte ensam. ok? =*)

sen med all ångest, som om man "försvinner" och blir ett med mörkret. inte roligt.
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish