Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väder

Ett väder
manintesläpperutkatteni
råder
Vinden bär regn och brakar runt husen
utsikten görs kort
Vi människor
stannarinnevidbrasaochbrinnandeljus
dricker kaffe
tarossengammeldansk för säkerhets skull.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-02-13 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP