Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På klippan

Jag hoppas att havet
aldrig tröttnar på mig
där jag sitter på klippan
och följer alla vågor,
fram och tillbaka i evighet
Att det aldrig ska undra
var jag har mitt liv
och var mina människor är
Jag vill ju bara sitta här
en liten stund på jorden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 176 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-02-13 12:07



Bookmark and Share


  S. Dua
Överraskande och fint!
2022-02-28

  Kungskobran VIP
Vatten vatten all denna vatten som omger oss, kramar oss, fuktar oss kyler oss, värmer oss, livets elixir.
2022-02-14

  Knickedick
Känner så ibland också när jag känner mitt eget dömmande, att få vila i att bara få ta emot utan man motkrav. Naturen är bra på att ge det
2022-02-14

  Nina Nightwish
Så vackert :)
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta