Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ta vissa saker med nypa salt :P Är inte som på tv hahaha


Ord från häktet

Semester på kriminalvården.
Medans systemet häller salt i såren.
Blir inte lättare med åren.
Jogga på rastgården.
Massa krigare här som marinkåren.

Hamnade här efter kväll av brännvin.
Nu allt går på rutin. Fullt med folk.
Allt från nassar till dom som inte äter svin.
Araber, brassar och snuttjejen jag önskar var min ;)
Pumpa järn bakom järn. Maskulin.
Hets i vår krets pumpar adrenalin.
Men får tagga ner...ska snart möta min advokat Juhlin.

Vår varken räker eller hummer,
Sitter och känner sig dummer.
Namn har bytts ut till nummer. 21/275.
Kvällen kommer med slummer drömmer mig hem.
Till hörnet med kunder. Sträck ut näven ge dem fem.

Jag kan inte förlåta mig själv. Hoppas att du kan glömma.
Jag skiter i deras gnäll. Bara Gud kan döma.
Jag struntar också i hur folk får det o Låta.
Jag önskar att ni finner kraften o förlåta.
En tid bakom galler blir mitt kval.
Min kära vän Sandy hade rätt...."Bortkastad potential".

Men jag håller mig stark. Aldrig välja dö över leva.
Fri från knark....bara se till att överleva.
OCH JA! Jag må vara en skamfläck.
men då må
ja va så Fräck. Och säga ska ni bara prata om skit
jag redan vet om kan ni kyssa min vackra kriminella HÄCK! :P




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-13 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille