Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjerus!

Jippie! Jag är så glad idag!
Jag har kommit på
att det spelar ingen roll
vad andra tycker om mig.
Jag kan cykla runt
mitt i stan
sjunga coldplay
och dagdrömma om att jag sitter på ett moln
om jag vill.
Spelar det någon roll
om jag får
en miljard blickar?
Nej!
Jag sitter ju på mitt moln
och sjunger the scientist!

I know, I\'m a weirdo
and I love it!




Fri vers av verkligen
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-08-01 12:12



Bookmark and Share


  fannen
ja!
så vill jag vara
vill
vill
vill
ska
ska
ska

sen hur det blir vet jag inte
2006-11-03

  hallonbåt
om ändå fler tänkte som du :)
2006-08-15

  Bissen
Man blir verkligen glad av att läsa denna! Jättebra!
2006-08-09

    Mortalis
Ah, så underbart :)
Den känslan är riktigt skön!
2006-08-07

  Paraply
Härligt :o)
2006-08-03

  Freya
Verkligen verkligen sanning!
Så där är jag ibland, men tyvär bara ibland..
Jag blev riktigt glad av den här! :D
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen