Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i just got to hong kong


Livet för dummies 65


du kan va ytlig, hennes profil kräver 14 djärva drag
hennes tionde form är nymfen som konstlös förnekar
baki red på hennes överdrivna skugga till sitt slag
årtusingarna vet vilka som dör i hennes grommetlekar

jag tränar när jag skapar
pluggar när jag jobbar
vilar hjärnan i en kris
kroppen när jag älskar

jag är coq begravd i djurgårdens chibitrånga kyrka
du spelar festivalfjortis och skär dig kokett i ögonen
bagatell för tolvsträngad påtänd halvakustisk ståldyrka
hat i bara ögon, flatan med hjärtcarpaccio i handen

jag är allt och du får ingenting
hor för dövande bubberduckybling
jag makar skor vid min spis
maklösas messia önskar i ring




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 132 gånger
Publicerad 2022-02-14 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd