Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018 december


Jag är blott en människa

Jag är blott en människa
som fått sin första regndroppe,

som genom solens näring växer
mot det vita ljusets varma famn.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-14 18:04



Bookmark and Share


  cilax VIP
hmm...
fin
2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP