Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sköna värld

 

Peak för stenrik fearmonger freak

intellektuella teknokrater

språkakrobater

ordmord ligger på deras bord

grindvakt på kontrakt

rituell slakt i största allmänhet på integritet

bland politiker, forskare och journalist

råder det enighet på grön kvist

fri lejd för medicinsk apartheid

och filantroper som dräper

det dryper av dynga

i toppen av samhällskroppen

global bolagspakt

centraliserad makt

slavkontrakt

det råder allmän optimism

inför kapitalistisk kommunism

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-02-14 23:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kapitalistisk kommunism, underbart.
2022-02-15

  Kajan VIP
Härligt uppfriskande och omkullkastande ordresa om det förfärande som ligger dolt i öppen dager, men här lättas det på förlåten, som tur är !
2022-02-15

    Sefarge VIP
Slingrande samhälls'drapa"
I bästa KattenKin-stil
Tack för den!
;)

2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP