Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Färgen

"Formen är färgens rum"





Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-02-01 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP