Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomgående

Hur många har inte frågat sig,
vart ska jag börja någonstans?
Hur många har inte saknat utgångspunkt,
till att hitta någonting alls?

Och där fastnar orden,
Vill komma fram med unik mening
Som om vi sökte stjärnorna,
Att leta mellan raderna

Ropar ekot efter sans
Som blänker med själens ljus
Och ser vidare än i spegelns djup

Förändringen fastnar
Att verkligen tänka efter

Så öppnar känslan upp,
Och försöker göra sig påmind
När dörren kommer ihåg,
Står på glänt om att förstå

Är tillräckligt vaken
Vid ömhetens tro

Tiden går
Om hur förklaringarna mår

Mitt inre må vara låst med kedjetanken
Men mitt förstånd blåser upp till storm
Och mitt hjärta går med det flow
Som skeendet te sig,
med idéernas lek.




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 131 gånger
Publicerad 2022-02-14 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma