Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och frågan är...


Minne eller dröm?

Låg bak i bilen
blicken stum ut genom fönstret

trädtopparnas oskarpa flimraden
bak elledningarna som sjöng sin vågrörelse

pressade tårar ur vilsna ögon

Monotont motorljud
bullrande däck
en bur i plåt
svarta ögon bakom bakelitratt
kvävande tystnad indränkt i sur cigarettlukt
tårfylld kind mot svettigt konstläder

en slocknad stjärna i ett mörkt universum

och vägen var oändlig
färden oförståelig
målet okänt
skrämmande

och trädtopparna försvann





Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-15 00:11



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Målande beskrivning av en ofrivillig resa bort?
2022-03-14

  Gunwale VIP
Tydliga, stämningsskapande detaljer. Känns både verkligt och overkligt …
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik