Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckad start på dagen

Morgonens gåva
Det är du kan jag lova
Vaknar upp i din armar
Du som där mig charmar
Dina så vackra blickar
När jag dig på morgonen slickar

Tungan cirkulerar i ditt sköte
Så skulle du älska detta möte
Känner hur du fylls av välbehag
Kan höra dina flåsande andetag
När du sen är våt som i ett hav
Då du hittat fram till min stav

Du ger mig liv, du ger mig hopp
Allt inför morgonens dopp
Så kom närmare intill
Jag gör så allt du vill
Så pussar du mig på magen
Efter en lyckad start på dagen




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-02-15 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde