Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


This poem is not supposed to look like below - because it's a graphic poem. You can see it how it's meant to look, here, and following pages: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159628232726168&set=pcb.10159628232941168


Där orden faller(ar)

Jag är ett moln
av egenskaper
med en viss
hemkänsla,



en trött närvaro
i en vidlyftig
frånvaro


i det bortdöende ekot
av moder
och fader

med stämband
och trumhinnor

som identifierar
och validerar




en atmosfär

omkring den världsomspännande blandade kören

på SPACESHIP EARTH

i ”här är karusellen som ska gå till kvällen”

i insikten
att grammatik
eftersinnar
utbyten,
samlade iakttaganden

på semantikens gallerverk;

hårdkopplad etymologi!


- men p o e s i n

far i maskhål


genom

den linguala




galaxen





P O E S I N
är den vildfria ritten

på springarna M o r f a r M o r f e m

och F a n n y F o n e m;




fl y kten högt i höststormar
ppppppppå korparna Semantik

och Etymologi


och djupdykningar
med pärlfiskaren M E T A F O R



det ständiga kastandet
med begreppets tärningar

vid spelborden
under träden

i parkerna i Jerevan


och fontänerna i CENTRAL PARK,

resulterande i ngt helt annat


än det förväntade;

kanske en splitter ny vinkel
på invant & glömt,



som
blir
fräscht
som
väldoften
av
nattyxne
i
juninatten






där orden faller





Övriga genrer av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-02-15 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP