Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigge Fürst & Andromeda


Döden
är en gammal affärsbekant,
shooting star på Börsen

Havet
är Jordens stånk och stön

Rymden
är en tummelplats

Musiken
river i lövverken

Sommaren har centralvärme
och snön övervintrar

Andromeda
är hatten på svaj
och Sigge Fürst står i Frukostklubben
i mina gamla lördagsmorgnar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-02-15 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP