Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patientia(1)

6 månader hur lång tid ær det før ett spædbarn?
6 månader hur lång tid ær det før en 5 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 15 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 25 åring ?
6 månader hur lång tid ær det før en 35 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 45 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 55 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 65 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 75 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 85 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 95 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 105 åring?
6 månader hur lång tid ær det før en 115 åring?




Fri vers (Fri form) av Vitaminer och mineraler
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-02-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitaminer och mineraler
Vitaminer och mineraler