Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var glad!

Dagar fylls av glädje

och ljuv förtröstan!

Men så har vi de

svåra dagarna

då andan tryter!

Men måtte glädjen,

glädjen över livet

ändå segra!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 219 gånger
Publicerad 2022-02-16 02:57



Bookmark and Share


    Lars Gullberg

En vädjan och en oerhörd kraft i dina ord som spränger murar.

Din megafon behövs. Den inspirerar och den fyller hålen med tro hopp och kärlek
2022-09-20

  Bodingen VIP
Fint att du delar med dig av din positivism, hoppas den sprids ner över Ukraina/Ryssland också...
2022-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert och glädjefyllt diktat! Hoppet måste leva!
2022-02-17

    Lars Gullberg
Den kraften. Den glädjen, ja vad annars finns att leva för än om just det som får en glad mitt i alla vedermödor och bekymmer. Du greppar det så fint Birger.

Önskar dej en fin kväll i glädje
Hälsn din skriven Lars
2022-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja glädjen över livet! Så fint skriver du! Man blir glad och tacksam av din dikt.
2022-02-16

  Peter G VIP
Vilken fin och positiv dikt! Att kunna känna glädje är så viktigt!
2022-02-16

  Koloristen
Gå Sion din konung att möta (Psalm 108).
2022-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet och vikten av att
kunna känna glädje i vardagen.
2022-02-16

  Eva Langrath VIP
Ja måtte glädjen fåt segra.
2022-02-16

  Kajan VIP
Angående glädje, det är kul att vara glad, och hoppet bär människan, vidare.

2022-02-16

  Bibbi VIP
Ber för Dig.
2022-02-16

  Sparvögat VIP
Ja måtte glädjen i livet segra som dina fina ord förtäljer…
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy