Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

induktionshällen faller ner och dör : manlighet i kris



Det fanns en tid då det inte fanns på kartan att spisar skulle gå sönder efter bara fem år. Idag händer det. Det fanns en tid då det inte fanns på kartan vi skulle läsa att över 50% av japanska och sydkoreanska kvinnor är ointresserade av sex. Idag kan du läsa det.

Är ovanstående relaterat? Är båda Electrolux fel? Fråga inte så dumt! Men vi hör frasen "manligheten i kris". Din induktionshäll dör, du kan inte baka dit dagliga surdegsbröd och koreanskor skulle aldrig tänka tanken att ligga med dig.




Övriga genrer (Kåseri) av A. Ostsee
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-16 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee