Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du solen


Solen skiner.
Det är ju inget märkligt med det fast
det är ändå rätt fantastiskt.
Men det är skuggorna, de märkliga 
små skrymslena och dagarna, de 
märkligheter som ryms i just dessa.

Sen kommer nätterna och drömmer 
sig bort och på något sätt är solen där 
och fyller nattens scen.

Sen vaknar man fast det gör ju faktiskt 
inte alla och det är inget märkligt med det.
Men ändå kan det bli det mest märkliga man 
varit med om. 






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-16 18:53



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Positiv som solen själv
2022-02-22

    Lena Staaf VIP
En fin dikt som vänder lite på perspektiven. Och förundras!
2022-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Uppvaknandet! Det är min första tanke "Ser du solen"...inte alla vaknar...mest märkliga att se det verkliga i allt... En vacker dikt som utmanar till eftertänksamhet
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP