Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och sociala medier ärver ..


Babels torn

står framför tystnaden
en organisk barriär
oändlig i bredd och djup
långsamt vittrande högre...

... och högre

skriker tystnaden bedövande
ur en glaciär av rasande munnar
erupterar glödande lava
en ström av frätande språk ...

... och ospråk

tystnaden står framför oss
kväver oss döva
och den rena rösten
med det äkta budskapet viskar

... och viskar

i ett hav av förödda ord
drunkar
det goda
och tystnaden vittrar sönder högre

... och högre...





Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-02-16 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik