Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk Dröm

Stenansikten, överallt

Stenansikten med blickar

Vända inåt

 

Som döda ekar vandrande

Ur skuggorna till mörkret

 

Böjda, letande med knotiga fingrar

Efter svaga tecken på liv

 

Att förtära

 

En vittrande vind bär jämranden

Från tiotusende ofria själar

Sökandes syfte

 

Det är en lång och osäker

Väg till gryningen




Fri vers av Ruda
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-17 00:03



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Expressivt!
2022-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ruda
Ruda