Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 17/2. Drömmen var så intensiv att jag vaknade mitt i natten.


I orange overall

 

vi roddade inför spelningen 

det var grabbarna och jag

alla i orange overaller 

bossen som var två meter lång

hivade en stor tung förstärkare 

över scenkanten en meter från golvet

med en axelryckning 

 

själv bar jag bara lätta saker

sladdar notställ och cymbaler

höll mig ängsligt i hörnstolpen

medan jag klängde uppför stålrörsstegen

 

stoltheten över overallen 

kunde ändå ingen ta ifrån mig




Fri vers av Nanna X
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-17 01:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Effektfullt att skriva overallen i orange.
Dina drömmar är något utöver det vanliga. Bra att du var stolt.
2022-02-21

  TrollTörnTrappan VIP
Alla drar sitt strå till stacken.... Hörnstolpen känns levande. Gillar orange, även på särskilda ord, samt likheten hos "över overallen"!!
2022-02-17

    Lars Gullberg
Du är på spelhumör tror jag. Det är bra. ;-)Det som fascinerar med dina drömmar är hur du lyckas fånga mått och bredd. Du är verkligen där. I drömmen. Och att man blir inbjuden i dom är så intressant. eftersom dom är så levande.
2022-02-17

  Chan VIP
Vilken häftig dröm. Notställ och cymbaler kan vara ack så viktigt.
2022-02-17

  Maria Sundelin VIP
Rolig samhörighet
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X