Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Vårt älskande ursprung

Vårt ursprung innesluter naturlagarna.
Att leva den kärleken är att leva.
Ingen underkastelse. Visshet.
Att vara den är vår avbild.




Fri vers av Horace
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-11 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace